

TRACK	SESSION TITLE	Instructor/Session Leader	DW	DS	WW
7:00 am	- 7:45 am (45-minute breakfast)	Breakfast in Exhibit Hall	•	•	
7:45 am	7:45 am – 8:45 am BREAKOUT SESSIONS by TRACK 1.0 Hrs				
DW/DS	Safeguarding Underground Infrastructure with MO811	Sarah Galbraith - Membership Operations Mgr, Missouri 811	1.0	1.0	0.0
WW	Managing the Shoreline - Lagoon Operations & Maintenance	Loyd Rawlings – Technical Training Mgr, USA Bluebook	0.0	0.0	1.0
8:45 am	8:45 am – 9:45 am BREAKOUT SESSIONS by TRACK 1.0 Hrs				
DW/DS	How to Develop a Damage Prevention Program for your Utility	Randy Norden - Executive Director, Missouri 811	1.0	1.0	0.0
WW	Managing the Shoreline - Continued	Loyd Rawlings – Technical Training Mgr, USA Bluebook	0.0	0.0	1.0
9:45 am	– 10:30 am (45-minute break)	Break with Exhibitors			
10:30 an	n – 11:30 pm	BREAKOUT SESSIONS by TRACK 1.0 Hrs			
DW/DS	Lead Service Line Inventory Update	Jeff Pinson - MoDNR	1.0	1.0	0.0
WW	Utility Standard Operating Procedures	Loyd Rawlings – USA Bluebook	0.0	0.0	1.0
11:30 an	n – 12:30 pm	BREAKOUT SESSIONS by TRACK 1.0 Hrs			
DW/DS	PFAS Update	Brent Weis - MoDNR	1.0	1.0	0.0
WW	Nutrient Trading/Phosphorus /Mussel Ammonia	Mary Calcagno - MRWA TMF Circuit Rider	0.0	0.0	1.0
		Day 2 Re-Cert Hours	4.0	4.0	4.0
12:30 pn	12:30 pm Raffle Drawing and Registration Prize Drawing				